Man ska väl inte klaga...

Men det kommer jag att göra ändå.... och jag är nog inte den enda människan som säger så. Hur många gamla hör man inte säga just den meningen, sekunden innan de sätter igång om alla sina krämpor.


Har märkt att jag irriterar mig väldigt mycket på just väldigt mycket. Det kan vara en person eller en sak, spelar ofta ingen roll vad det är så finns det alltid nåt att klaga på. Som till exempel den senaste jag blev irriterad på... min mamma. Här skaffar vi hund som hela familjen ska ta hand om. Detta fick vi lova eftersom mamma trodde att hon skulle få göra allt själv. Nu med facit i hand kan jag säga att det är precis tvärtom. Så fort som något ska göras med hunden är det jag eller pappa som får rycka ut.. spela roll att vi pratar i tel eller sitter på toa, det är ändå vi som ska komma springande när hon ropar för att gå ut med honom eller kolla vad han har i munnen så det inte är något farligt eller något som han inte får ha av annan anledning. Att hon står bredvid honom när hon ropar på oss det är inget ovanligt.  Nu senast var det en kommentar om att jag och pappa inte gör tillräcligt mycket med hunden och för hunden! Just den kommentaren har jag lite svårt att förstå. Jag har nästan inte gjort något denna sommar/höst förutom att vara med hunden. Jag ska tydligen ha vetat att det var jag och endast jag som skulle visitera hunden och leta efter åkommor gärna 3 ggr/dagligen. Börjar tröttna på det nu...


Måste också passa på att klaga på en artikel i DD (DalaDemokraten) i dagens tidning där det står om Säfsen Resort och alla deras "stordåd" bland annat står det att det är många yngre (19-22) från orten som fått jobb. Detta anser jag vara en jävla lögn rent utsagt eftersom jag pratad med flera i min egen ålder från byn som sökt in till Säfsen och fått avslag. Inte heller jag fick jobb denna säsong. Men som vanligt kommer de att höra av sig när de anställda utofrån får nog av eländet och slutar. Det jag alltså vill säga med min klagan är att Säfsen Resort inte anställer människor frän Säfsen (Fredriksberg) utan helst tar de utifrån utan famlij då de kan jobba mer (de har ingen famlij här att tänka på). Folk från Fredriksberg sparas så att det finns reserver. DÅLIGT säger jag bara Och att sen gå ut med felaktig infomation i tidningen är helt åt helvete.


Mycket negativt blev det denna gång men lite ilska är bara bra för hjärtat. :)


Ska väl slänga in en glad nyhet också...
Marina är inne på BB. Äntligen tycker vi som följt detta händelseförlopp likt svenska folket följt Idol...
Vad det blivit för sort vet jag inte i skrivandets stund men jag hoppas på en flicka... :)

http://prickiggiraff.blogg.se/


RSS 2.0