-

När ens odödlige hjälte plötsligt blir dödlig ställs allting på ända. När man vill vara liten måste man vara stor. När man är svag måste man vara stark. Tur att man inte är ensam...

Ändrade vanor

Tänk att för ett halvår sen hade jag aldrig trott att jag skulle göra som jag gör nu. Jag har börjat simma på lördagar. Lördag morgon till och med! Förut var lördagar gör ingenting och ät så mycket godis/ onyttigt du kan.... Det kallar jag att ändra sina vanor till det bättre. Vaknade 8.58 idag och jag drog direkt iväg och simmade! Tänkte vara på plats före 9.00 men eftersom älskling och skruttan gav mig sovmorgon blev det lite stressigt ☺

Invägning och bananpannkakor

Igår tänkte jag att vi skulle vakna tidigt och gå ner på stan där jag skulle ha min invägning och hem igen. Invägningen var kl 8. Vi vaknade 7.35. Ingen promenad utan på med kläder på mig och skruttan, slänga sig i bilen och dra ner. Men trots den missade promenaden hade jag gjort ett bra resultat. -1 kg sen förra veckan 😊 
På väg hem tänkte jag att när vi ändå åker förbi kan vi lika gärna hoppa in på ica och handla lite. Som vanligt när man inte har någon lista med sig så fick man med sig mycket olika saker som man egentligen inte behövde men var bra erbjudande på... och när man kommer hem inser man att man glömt några av de saker man skulle ha från början. Jaja inget akut iaf.
 
Väl hemma gjorde jag bananpannkakor med blåbär vilket uppskattades av skruttan. Hur enkelt som helst! Och gott om man gillar banan. Hör gärna av er om ni vill ha receptet 😊
 

Framsteg

Det går framåt. Katten börjar inse att hon är ensam katt i huset numera och har faktiskt varit upp på övervåningen några gånger idag. Härligt! Och mamma och pappa har varit här på besök. Vilket betyder att det händer lite med rummet/huset. Idag var det elen som stod på listan. Elen i detta hus är ett kapitel i sig som jag inte förstår fullt ut. Men det jag förstår är inte så positivt. Nog sagt om det för den här gången. Som tack för hjälpen bjöd jag på mat. Lamm med pisto från kokboken med viktväktaranpassade recept av Amir som vann Sveriges mästerkock. Vilken succé det blev! 
 
Blev en liten tur till simhallen och senare en hundpromenad med mamma, Signe och Sigge. 
 
Nu ör jag lika seg som katten så snart blir det sängen. Imorgon står babysim och tjejträff på agendan. 
 

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Så har det varit för mig hela veckan känns det som. Har varit duktig med promenader förutom söndag/måndag när vi var lite sjuka här. Var en snabbis till Ikea i tisdags för att köpa lite lampor och annat. 
 
I onsdags var jag så duktig att jag tog mig en tur till colorama. Men för att jag skulle få en längre promenad gick jag runt lite sicksack i byn på väg ner. Kände mig pigg och duktig och tänkte avsluta dagen med ett bad. Vaknade sittande i badkaret 20 min senare! Så trött trodde jag inte att jag var! Igår blev det lite städande för min del men jag blev inte klar. Det är svårt att hinna med någonting och framförallt att vara snabb och effektiv när man har en liten skrutta. På med kläder och iväg ner till Ica för att handla lite och möta upp älskling. Tyvärr kände jag redan innan hur huvudet började strejka. Löste det med en vanlig värktablett trodde jag men när vi kom tillbaka hem var migränen ett faktum. 
 
Idag började det bra. Tänkte ta och städa klart men migränen har återigen gjort sig påmind. Blää... Har tagit migränmedicin och väntar på att det ska gå över så jag kan plocka ihop det sista och ta ett varv i vardagsrummet med dammsugaren och så torka innan vi går ner till Ica matmäster. Får se hur det blir för än så länge vill jag mest såga av huvudet. 

Suck!

Började skriva men lyckades på nåt sätt radera allt.... Har trots att jag verkligen mått pyton med jämna mellanrum faktiskt gjort en del. Tvättat två maskiner , diskat en maskin, dammsugit trappen och hallen uppe eftersom det nu är klart med allt murandet där och så äntligen slipat kvar den sista lilla biten på bordet jag ska måla. Tog säkert 5-10 min men nu känner jag mig faktiskt slut som artist och tänker slappa resten av kvällen. Signe är lite bättre och jag hoppas att jag inte blir sämre nu! 
 
Tänkte bjuda på en bild av dagens överraskning! Såg dessa när jag hämtade posten ☺ 
 
 
 

Seg dag idag...

Tråkigt väder, Signe dålig i magen och jag känner mig helt ur gängorna. Har iallafall röjt lite i skafferiet och i några av skåpen. Sen försvann verkligen all energi. Därför blir det ett kort inlägg nu.

RSS 2.0